OVER MILKDRUNK

We aren’t “step”, we aren’t “half”. We are FAMILY!

Ik weet dat ik nu volgens de ´blog etiquette` hoor te beginnen met: WELKOM OP MIJN WEBSITE! Maar elke keer als ik een nieuwe blog ontdek en dezelfde woorden weer zie staan, krijg ik een rilling. Natuurlijk heet ik jullie welkom en ben ik dankbaar voor weer die extra klik van jou! Natuurlijk, natuurlijk. Maar de dwarsligger die ik ben, vertikt het om ze als titel neer te zetten. Ik verwacht namelijk dat je al weet dat je welkom bent, heel erg zelfs!

 

Het leven brengt je vaak in bepaalde situaties, die volgens anderen nodig zijn om je ´harder` te maken. In mijn situatie klopt dit niet helemaal. Sinds de geboorte van Djero (2009) ben ik een zacht gekookt ei! En nu twee kinderen verder (Dex in 2013 en Sophia in 2018), ben ik geheel vloeibaar. Een rauw ei, ja, ik ben een rauw ei. Een harde schaal aan de buitenkant, maar stoot me niet te hard of laat me niet vallen, ik breek gemakkelijk na het worden van een mama.

 

Volg mijn ups and downs, mijn highs and lows over het hebben van een samengesteld, nogal druk, met een heleboel verschillende culturen gezin en alles wat daarbij komt kijken. Hopelijk schrik ik je niet af, met mijn eerlijke onzekerheden en gruwelijke details van drama situaties waarmee ik wekelijks in aanmerking komt.

 

Zo. That being said, BENVENUTO op mijn website! ;)

 

xoxo Nina

 

PS. Ik ontvang graag feedback of reacties. Jullie mening telt! O en de naam MILKDRUNK voor de website? No reason. Ik vind het woord en de betekenis alleen heel erg leuk!